Centre Zen Barcelona

inici > notícies > Edició de “Zen y soledad en tiempos de pandemia”

Edició de “Zen y soledad en tiempos de pandemia”

23-03-22

El Centre Zen Barcelona ha publicat un llibre que recull les reflexions i ponències que es van fer amb motiu de les “IV i V Jornades dels diàlegs de la Sangha de Shingetsuji”, que van tractar el 2020 sobre “Zen i solitud” i el 2021 sobre “Zen en temps de pandèmia. Com viure la pràctica?

El llibre conté les ponències dels diferents monjos, monges i practicants de la Sangha del Centre Zen, que a 2020 van reflexionar sobre com viure la pràctica de la meditació que podem considerar “solitària” davant la vida en societat, sobre com el camí que ens porta a l’interior de nosaltres mateixos és el mateix que ens dirigeix a l’exterior, a les relacions amb els altres, a l’acció social.

I a 2021 sobre com la pandèmia ens ha mostrat els principis budistes de forma global, com ha canviat la nostra pràctica amb l’arribada de la Covid-19 o quina és la nostra actitud interna en la situació actual.

Aquest és el quart dels “Llibres de la Lluna Nova”i està a la venda per 20 € + despeses d’enviament. El podeu trobar al Centre Zen Barcelona, ​​Bacardi 10, o demanar-ho per correu electrònic a infozen@zenbarcelona.org o contactant-nos aquí.