Centre Zen Barcelona

inici > Qui som

Qui som

Benvinguts al Centre Zen Barcelona, qualsevol persona sincera que vulgui practicar amb nosaltres serà ben rebuda.

El Centre Zen Barcelona, és un centre budista de la tradició Zen Soto que té com a finalitat la realització i el despertar en les nostres vides quotidianes, i en transmetre de persona a persona un budisme viu, responsable i present en la societat.

Aquest és un lloc de pràctica obert a tothom, sense diferència de raça, creences, sexe, edat o capacitat física.

Practiquem la Via de Buda, que no és altra cosa que anar en la direcció contrària al nostre egoisme i il · lusions. Ho fem a través de zazen, la meditació asseguts, la concentració i la plena consciència en l’activitat diària i el treball. Això ho intentem fer amb un esperit d’implicació i desinterès, i sota el guiatge d’una ètica budista nascuda a partir de la comprensió i realització del despertar.

Practiquem el que no pot ser expressat amb paraules, però la nostra pràctica incideix, es desenvolupa i es compromet amb la nostra vida i amb el món que ens envolta.

Això no és un centre de benestar ni un lloc de cultura oriental o japonesa sinó un lloc on poder crear la nostra pròpia vida de pau i llibertat a través de la pràctica i del do.

Zazen, la meditació zen, és tornar-se íntim amb un mateix, amb la nostra veritable naturalesa original. Ningú no pot fer aquest camí per nosaltres, ningú pot empènyer la nostra decisió,ni ningú pot substituir la nostra pròpia experiència, però en aquest lloc podràs trobar persones que t’acompanyin en aquest camí i t’ajudin en la teva recerca espiritual.