Centre Zen Barcelona

inici > Qui som

Qui som

Benvinguts al Centre Zen Barcelona, qualsevol persona sincera que vulgui practicar amb nosaltres serà ben rebuda.

El Centre Zen Barcelona, és un centre budista de la tradició Zen Soto on es practica un budisme viu, responsable i present en la societat. Està obert a tothom, sense diferència de raça, creences, sexe, edat o capacitat física

Realitzem la nostra pràctica a través de la meditació asseguda, zazen, la concentració i la plena consciència en l’activitat diària i el treball, guiats per una ètica budista que es transforma en acció.
Practiquem el que no pot ser expressat amb paraules, però la nostra pràctica incideix, es desenvolupa i es compromet amb la nostra vida i amb el món que ens envolta.

Això no és un centre de benestar ni un lloc de cultura oriental o japonesa sinó un lloc on poder crear la nostra pròpia vida pacífica i lliure a través de la pràctica del “deixar anar” i de l’obertura del nostre cor.

Zazen, la meditació zen, és tornar-se íntim amb un mateix, amb la nostra veritable naturalesa original. Ningú no pot fer aquest camí per nosaltres, ningú pot empènyer la nostra decisió, ni ningú pot substituir la nostra pròpia experiència, però en aquest lloc podràs trobar persones que t’acompanyin en aquest camí i t’ajudin en la teva recerca.

Pere Taiho Secorún

President del Centre Zen Barcelona