Centre Zen Barcelona

inici > notícies > Nit de les Religions 2017

Nit de les Religions 2017

17-09-17

El dissabte 16 de setembre el Centre Zen de Barcelona va participar en la segona Nit de les Religions de Barcelona organitzada per l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós (AUDIR). El projecte s’emmiralla en “La Nit de les Religions” de Berlín, una iniciativa que es duu a terme a la ciutat alemanya des del 2012.

La Nit de les Religions és una iniciativa que consisteix en una jornada de portes obertes de centres de diverses tradicions religioses de la ciutat de Barcelona. Els assistents a la jornada segueixen un itinerari autoguiat amb el qual poden escollir la comunitat que visiten en cada moment.

Juntament amb el Centre Zen de Barcelona, més de 30 comunitats religioses de la ciutat de Barcelona van obrir les seves portes per oferir diferents activitats per tal que la ciutadania pogués conèixer-les.

El Centre Zen de Barcelona , que també havia participat en l’anterior edició, va mostrar els espais del centre i va fer una explicació introductòria sobre el budisme i la meditació zen. Finalment es va oferir un te japonès als visitants mentre s’obria el diàleg i es responien les preguntes dels visitants.

Aquest projecte vol contribuir a fer conèixer una realitat a vegades desconeguda com és la diversitat religiosa, afavorint un espai de trobada veritable, lluny de les imatges sovint distorsionades que ens arriben sobre les diferents tradicions religioses que conviuen a la nostra ciutat.