Centre Zen Barcelona

Xerrada "La malaltia de l'addicció" dins el cicle "Els dilluns de la Lluna nova"

Xerrada "La malaltia de l'addicció" dins el cicle "Els dilluns de la Lluna nova"


06/11/2023

El dilluns 6 de novembre a les 19h, Fran Fernandez parlarà sobre "La malaltia de l'addicció" al Centre Zen de Barcelona dins l'espai interdisciplinari de diàleg obert en col.laboració amb Editorial Kairós, "Els dilluns de la lluna nova", que posa en contacte el budisme zen amb els diferents aspectes de la vida quotidiana.

Franc Fernandez és expert en prevenció d'addiccions i en drogodependència. Amb una àmplia formació acadèmica, a més d'una dilatada experiència pràctica clínica en desintoxicació, s'ha convertit en una figura reconeguda per la seva manera de tractar l'addicció com una malaltia, especialment entre els adolescents i els joves.

Les sessions són gratuïtes però amb una aportació voluntària destinada a promoure les activitats de la Fundació Ramuni Paniker Trust, incloent el programa de beques (donació suggerida de 5 euros).

Recomanem confirmar assistència contactant amb nosaltres. Tenim una incidència a la web pel que si no responem a través del formulari pots escriure'ns a infozen@zenbarcelona.org

Abans de la conferència hi haurà una meditació oberta a tothom qui vulgui participar de 18h a 18.30h.

View full calendar