Centre Zen Barcelona

Xerrada "Educar per la vida" amb Xavier Aragay

Xerrada "Educar per la vida" amb Xavier Aragay


06/05/2024

El dilluns 6 de maig a les 19h, Xavier Aragay parlarà d' "Educar per la vida" en el Centre Zen de Barcelona a l'espai interdisciplinari de diàleg obert en col·laboració amb Editorial Kairós, "Els dilluns de la lluna nova", que posa en contacte el budisme zen amb els diferents aspectes de la vida quotidiana.

Xavier Aragay Tusell és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials (UAB) i dirigeix “Reimagine Education” un equip que és consultor a 50 escoles i universitats de 15 països d’Europa, Amèrica i Àfrica. Ha estat director-gerent de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Ha dissenyat i
liderat el projecte de transformació educativa Horitzó 2020 de les Escoles Jesuïtes de Catalunya.

Es parlarà d'Educar és només transmetre coneixements? ¿Els resultats de PISA són una bona mesura? ¿Com ens relacionem, socialitzem i creixem com a persones en els nostres primers 25 anys? ¿Cal reimaginar l'educació? ¿Com ho podem fer? ¿Hi ha experiències al món que ens poden donar pistes?

Les sessions són gratuïtes amb una aportació voluntària destinada a promoure les activitats de la Fundació Ramuni Paniker Trust, incloent-hi el programa de beques (donació suggerida de 5 euros). Recomanem confirmar assistència contactant amb nosaltres.

Abans de la conferència hi haurà una meditació oberta a tothom qui hi vulgui participar de 18h a 18.30h.

View full calendar