Centre Zen Barcelona

Portes obertes per a "La nit de les religions"

Portes obertes per a "La nit de les religions"


12/09/2020

 

El dissabte 12 de setembre a les 18.00h, el Centre Zen de Barcelona obrirà les seves portes i acollirà als visitants convocats per La Nit de les Religions. Oferirem una explicació introductòria sobre el budisme i la meditació zen, amb ensenyament de la postura, i breu sessió de meditació final. També hi haurà espai per a fer preguntes mentre prenem un te japonès. Aquesta activitat finalitzarà cap a les 19.30h-20h.

Aquest any se celebra la cinquena edició de La Nit de les Religions, plena d’activitats en la qual les diverses tradicions religioses i conviccions de Barcelona obren les portes dels seus centres i conviden a participar a tota la ciutadania. Per aquesta edició el Centre Zen de Barcelona tindrà previstes totes les normatives d'aplicació per a la Covid19. Disposem d'un espai molt ampli i diàfan que ens fa molt fàcil els seu compliment.

Aquesta jornada és una iniciativa de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional (AUDIR), amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, amb l'objectiu de de generar un espai de trobada i coneixement de la diversitat de conviccions, espiritualitats i cosmovisions presents a la ciutat. Una oportunitat per al diàleg en què el Centre Zen de Barcelona ha participat des de la primera edició.

És necessària inscripció prèvia que pots fer clicant aquí

Qualsevol pregunta pots contactar amb nosaltres.

View full calendar