Centre Zen Barcelona

Portes obertes "Nit de les religions"

Portes obertes "Nit de les religions"


14/09/2024

 

El dissabte 14 de setembre a les 18.00h, el Centre Zen de Barcelona obrirà les seves portes i acollirà als visitants convocats per La Nit de les Religions. Oferirem una explicació introductòria sobre el budisme i la meditació zen, amb ensenyament de la postura, i breu sessió de meditació final. També hi haurà espai per a fer preguntes mentre prenem un te japonès. Aquesta activitat finalitzarà a les 20h.

Aquest any se celebra la novena edició de La Nit de les Religions, plena d’activitats en la qual les diverses tradicions religioses i conviccions de Barcelona obren les portes dels seus centres i conviden a participar a tota la ciutadania.

Aquesta jornada és una iniciativa de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional (AUDIR), amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, amb l'objectiu de de generar un espai de trobada i coneixement de la diversitat de conviccions, espiritualitats i cosmovisions presents a la ciutat. Una oportunitat per al diàleg en què el Centre Zen de Barcelona ha participat des de la primera edició.

Per a la inscripció pots contactar amb nosaltres.

View full calendar