Centre Zen Barcelona

Portes obertes la nit de les religions

Portes obertes la nit de les religions


14/09/2019

 

El 14 de setembre de 2019, a les 18.00h, el Centre Zen de Barcelona obrirà les seves portes i acollirà visites al centre. Oferirem una explicació introductòria sobre el budisme i la meditació zen, amb ensenyament de la postura, i breu sessió de meditació final. També hi haurà espai per a fer preguntes mentre prenem un te japonès. Aquesta activitat finalitzarà cap a les 19.30h-20h.

Aquest any se celebra la quarta edició de La Nit de les Religions,una jornada d’activitats en la qual diverses tradicions religioses i conviccions de Barcelona obren les portes dels seus centres i conviden a participar tota la ciutadania.

Aquesta jornada és una iniciativa de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional (AUDIR), amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, amb l'objectiu de de generar un espai de trobada i coneixement de la diversitat de conviccions, espiritualitats i cosmovisions presents a la ciutat. Una oportunitat per al diàleg en què el Centre Zen de Barcelona ha participat des de la primera edició.

Qualsevol pregunta podeu contactar amb nosaltres.

View full calendar