Centre Zen Barcelona

Meditació zen des de casa #zazenenlinia

Meditació zen des de casa #zazenenlinia


07/06/2020 09/06/2020

 

Per solidaritat i responsabilitat davant de la pandèmia de Covid 19, i seguint les recomanacions donades per les autoritats sanitàries, el Centre Zen de Barcelona romandrà tancat fins a nou avís.

Mantenim en aquesta web el calendari d'activitats que havíem previst, encara que hagi quedat supeditat a l'evolució de la situació d'emergència, amb a l'esperança que aviat tornem a la normalitat. Mentrestant la nostra pràctica continua a casa. Per això, hem obert una sessió de meditació zen en línia a la que et convidem que hi participis.

"Compartir la nostra meditació a casa".

Tot i que les circumstàncies ens obliguen a estar separats físicament, està en la nostra mans unir els nostres cors. Aquesta situació de confinament és una bona ocasió per practicar junts el recolliment. Units en aquest acte simbòlic, a través d'una meditació real, podem harmonitzar i pacificar el nostre cos i ment en aquests moments difícils i oferir el nostre silenci per la salut i el despertar de tots els éssers.

Cada dia a les 19h i fins a les 19,30h podràs unir-te al zazen col·lectiu i en línia que dirigeix ​​Laura MokuSen, monja zen del nostre centre, des de casa.

Ho pots fer a través del compte d'instagram del Centre Zen Barcelona. Ho has de fer amb el mòbil i la connexió en directe s'activa a les 19h (Live). Des de l'ordinador no es poden veure els directes.

En el canal de Youtube del Centre Zen Barcelona trobaràs un vídeo amb l'explicació de la postura per si vols veure-la abans de començar la meditació.

T'esperem online!

View full calendar