Centre Zen Barcelona

inici > My Calendar

My Calendar

Week of juny 10th

 • ZAZEN

  ZAZEN


  11/06/2024

  ZAZEN

  ZAZEN


  11/06/2024

 • ZAZEN

  ZAZEN


  12/06/2024

 • ZAZEN

  ZAZEN


  13/06/2024

  ZAZEN

  ZAZEN


  13/06/2024

 • ZAZEN

  ZAZEN


  14/06/2024

  ZAZEN

  ZAZEN


  14/06/2024

  Zazen i cal·ligrafía en el Museo Reina Sofía

  Zazen i cal·ligrafía en el Museo Reina Sofía


  14/06/2024

  El divendres 14 de juny a les 19h es realitzarà una sessió de meditació i una acció cal·ligràfica al Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía de Madrid.

  Gràcies a la invitació del museu en el marc de l'exposició "Antoni Tàpies La pràctica de l'art", amb motiu del centenari del naixement d'Antoni Tàpies (1923-2012), es farà una activitat al voltant de l'obra de Tàpies, que començarà amb una sessió de meditació zen dirigida per Pere Taiho Secorún i una acció cal·ligràfica en gran format realitzada per María Eugenia Manrique.

  Hi ha un límit de capacitat de 40 persones. És una activitat gratuïta però cal apuntar-s'hi. Les inscripcions es poden fer a través del web del museu a la secció d'activitats. Es lliurarà als assistents uns textos breus que acompanyen l'activitat.

  L'interès d'Antoni Tàpies per la filosofia i l'espiritualitat oriental vinculada a les manifestacions artístiques del taoisme i budisme Zen li van proporcionar una inspiració més gran per a la seva creació. Cosa que podem escoltar en la seva pròpia veu:

  “En general em sento especialment atret pels artistes en què descobreixo trets comuns entre art i religió, quan a les seves obres es pot reconèixer una idea sagrada, una penetració profunda. M'apassiona enormement l'art d'Extrem Orient per aquest motiu, i sobretot l'art budista de la branca Chan o del Zen.”*Converses amb Antoni Tàpies. Barbara Catoir.

  Divendres 14 de juny a les 19 h.
  Museu Reina Sofia - Edifici Sabatini, Planta 4
  C. de Sta. Isabel, 52, Centre, Madrid

  Zazen y caligrafía en el Museo Reina Sofía

  Zazen y caligrafía en el Museo Reina Sofía


  14/06/2024

  El viernes 14 de junio a las 19 h se realizará una sesión de meditación y una acción caligráfica en  el Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía de Madrid .

  Gracias a la invitación del museo en el marco de la exposición "Antoni Tàpies La práctica del arte", con motivo del centenario del nacimiento de Antoni Tàpies (1923-2012), se realizará una actividad en torno a la obra de Tàpies, que comenzará con una sesión de meditación zen dirigida por Pedro Taiho Secorún y una acción caligráfica en gran formato realizada por María Eugenia Manrique.

  Hay un límite de aforo de 40 personas. Es una actividad gratuita pero es necesario apuntarse. Las inscripciones se pueden hacer a través de la web del museo en la sección de actividades.  Se les entregará a los asistentes unos textos breves que acompañan la actividad.

  El interés de Antoni Tàpies por la filosofía y la espiritualidad oriental vinculada a las manifestaciones artísticas del taoísmo y budismo Zen le proporcionaron una mayor inspiración para su creación. Algo que podemos escuchar en su propia voz:

  En general me siento especialmente atraído por los artistas en los que descubro rasgos comunes entre arte y religión, cuando en sus obras puede reconocerse una idea sagrada, una penetración profunda. Me apasiona enormemente el arte de Extremo Oriente por este motivo, y sobre todo, el arte budista de la rama Chan o del Zen.” *Conversaciones con Antoni Tàpies. Barbara Catoir.

  Viernes 14 de junio a las 19 h.
  Museo Reina Sofía - Edificio Sabatini, Planta 4
  C. de Sta. Isabel, 52, Centro, Madrid

 • ZAZEN

  ZAZEN


  15/06/2024

  Introducció a la meditació zen

  Introducció a la meditació zen


  15/06/2024

   

  El dissabte 15 de juny farem una sessió d’introducció a la meditació zen. Comença a les 11h fins a les 13.30h-14h i consta d’una explicació sobre els principis bàsics de la pràctica de la meditació zen, així com una introducció al budisme zen, l’ensenyament de la postura i es realitza una sessió de zazen (meditació). També es dona informació sobre el funcionament del centre i hi ha espai per poder preguntar qualsevol dubte.

  L'aportació econòmica és de 15 euros i inclou la introducció + una sessió de meditació del Centre Zen, una vegada feta la introducció.

  Adreça:  carrer de Bacardí, 10 baixos (Sants - al costat de la Plaça de l'Olivereta). Metro L5 Badal o L1 Santa Eulàlia.

  Recomanem roba còmoda i confirmar assistència contactant amb nosaltres.

   

   

  Introducción a la meditación zen

  Introducción a la meditación zen


  15/06/2024

   

  El sábado 15 de junio haremos una sesión de introducción a la meditación zen. Comienza a las 11h hasta las 13.30h-14h y consta de una explicación sobre los principios básicos de la práctica de la meditación zen, así como una introducción al budismo zen, la enseñanza de la postura y se realiza una sesión de zazen (meditación). También se da información sobre el funcionamiento del centro y hay espacio para poder preguntar cualquier duda.

  La aportación económica es de 15 euros y permite asistir a la introducción + 1 sesión de meditación del Centro Zen, una vez hecha la introducción.

  Dirección: calle de Bacardí, 10 bajos (Sants - junto a la Plaza de la Olivereta). Metro L5 Badal o L1 Santa Eulalia.

  Recomendamos ropa cómoda y confirmar asistencia contactando con nosotros.