Centre Zen Barcelona

inici > My Calendar

My Calendar

Events in març 2024

 • Introducció a la meditació zen

  Introducció a la meditació zen


  02/03/2024

   

  El dissabte 2 de març farem una sessió d’introducció a la meditació zen. Comença a les 11h fins a les 13.30h-14h i consta d’una explicació sobre els principis bàsics de la pràctica de la meditació zen, així com una introducció al budisme zen, l’ensenyament de la postura i es realitza una sessió de zazen (meditació). També es dona informació sobre el funcionament del centre i hi ha espai per poder preguntar qualsevol dubte.

  L'aportació econòmica és de 15 euros i inclou la introducció + una sessió de meditació del Centre Zen, una vegada feta la introducció.

  Adreça:  carrer de Bacardí, 10 baixos (Sants - al costat de la Plaça de l'Olivereta). Metro L5 Badal o L1 Santa Eulàlia.

  Recomanem roba còmoda i confirmar assistència contactant amb nosaltres.

   

   

  Introducción a la meditación zen

  Introducción a la meditación zen


  02/03/2024

   

  El sábado 2 de marzo haremos una sesión de introducción a la meditación zen. Comienza a las 11h hasta las 13.30h-14h y consta de una explicación sobre los principios básicos de la práctica de la meditación zen, así como una introducción al budismo zen, la enseñanza de la postura y se realiza una sesión de zazen (meditación). También se da información sobre el funcionamiento del centro y hay espacio para poder preguntar cualquier duda.

  La aportación económica es de 15 euros y permite asistir a la introducción + 1 sesión de meditación del Centro Zen, una vez hecha la introducción.

  Dirección: calle de Bacardí, 10 bajos (Sants - junto a la Plaza de la Olivereta). Metro L5 Badal o L1 Santa Eulalia.

  Recomendamos ropa cómoda y confirmar asistencia contactando con nosotros.

 • Diàleg “La Intel.ligència Artificial i el seu impacte social” amb Josep M. Ganyet

  Diàleg “La Intel.ligència Artificial i el seu impacte social” amb Josep M. Ganyet


  04/03/2024

  El dilluns 4 de març a les 19h, dialogarem amb Josep M. Ganyet sobre "La Intel·ligència Artificial i el seu impacte social" al Centre Zen de Barcelona dins l'espai interdisciplinari de diàleg obert en col·laboració amb Editorial Kairós, "Els dilluns de la lluna nova", que posa en contacte el budisme zen amb els diferents aspectes de la vida quotidiana.

  Josep M. Ganyet, enginyer informàtic, etnògraf digital i professor a la Universitat Pompeu Fabra i a la Universitat de Lleida. És especialista en la interacció humana amb els ordinadors i en Intel·ligència Artificial. Víctima d'espionatge al Catalangate, descriu el capitalisme de vigilància i les conseqüències que provoca a la democràcia.

  Les sessions són gratuïtes amb una aportació voluntària destinada a promoure les activitats de la Fundació Ramuni Paniker Trust, incloent-hi el programa de beques (donació suggerida de 5 euros). Recomanem confirmar assistència contactant amb nosaltres.

  Abans de la conferència hi haurà una meditació oberta a tothom qui hi vulgui participar de 18h a 18.30h.

   

  Diálogo sobre "La Inteligencia Artificial y su impacto social" con Josep M. Ganyet

  Diálogo sobre "La Inteligencia Artificial y su impacto social" con Josep M. Ganyet


  04/03/2024

  El lunes 4 de marzo a las 19h, dialogaremos con Josep M. Ganyet sobre "La Inteligencia Artificial y su impacto social" en el Centro Zen de Barcelona dentro del espacio interdisciplinario de diálogo abierto en colaboración con Editorial Kairós, "Los lunes de la luna nueva", que pone en contacto el budismo zen con los diferentes aspectos de la vida cotidiana.

  Josep M. Ganyet, ingeniero informático, etnógrafo digital y profesor en la Universidad Pompeu Fabra y en la Universidad de Lleida. Es especialista en la interacción humana con los ordenadores y en Inteligencia Artificial. Víctima de espionaje en el Catalangate, describe el capitalismo de vigilancia y las consecuencias que provoca en la democracia.

  Las sesiones son gratuitas con una aportación voluntaria destinada a promover las actividades de la Fundación Ramuni Paniker Trust, incluyendo el programa de becas (donación sugerida de 5 euros). Recomendamos confirmar asistencia contactando con nosotros.

  Antes de la conferencia habrá una meditación abierta a todo el mundo quien quiera participar de 18h a 18.30h.