Week of març 6th
-
Diàleg “La Intel.ligència Artificial i el seu impacte social” amb Josep M. Ganyet
Diàleg “La Intel.ligència Artificial i el seu impacte social” amb Josep M. Ganyet
–
04/03/2024El dilluns 4 de març a les 19h, dialogarem amb Josep M. Ganyet sobre "La Intel·ligència Artificial i el seu impacte social" al Centre Zen de Barcelona dins l'espai interdisciplinari de diàleg obert en col·laboració amb Editorial Kairós, "Els dilluns de la lluna nova", que posa en contacte el budisme zen amb els diferents aspectes de la vida quotidiana.
Josep M. Ganyet, enginyer informàtic, etnògraf digital i professor a la Universitat Pompeu Fabra i a la Universitat de Lleida. És especialista en la interacció humana amb els ordinadors i en Intel·ligència Artificial. Víctima d'espionatge al Catalangate, descriu el capitalisme de vigilància i les conseqüències que provoca a la democràcia.
Les sessions són gratuïtes amb una aportació voluntària destinada a promoure les activitats de la Fundació Ramuni Paniker Trust, incloent-hi el programa de beques (donació suggerida de 5 euros). Recomanem confirmar assistència contactant amb nosaltres.
Abans de la conferència hi haurà una meditació oberta a tothom qui hi vulgui participar de 18h a 18.30h.
Diálogo sobre "La Inteligencia Artificial y su impacto social" con Josep M. GanyetDiálogo sobre "La Inteligencia Artificial y su impacto social" con Josep M. Ganyet
–
04/03/2024El lunes 4 de marzo a las 19h, dialogaremos con Josep M. Ganyet sobre "La Inteligencia Artificial y su impacto social" en el Centro Zen de Barcelona dentro del espacio interdisciplinario de diálogo abierto en colaboración con Editorial Kairós, "Los lunes de la luna nueva", que pone en contacto el budismo zen con los diferentes aspectos de la vida cotidiana.
Josep M. Ganyet, ingeniero informático, etnógrafo digital y profesor en la Universidad Pompeu Fabra y en la Universidad de Lleida. Es especialista en la interacción humana con los ordenadores y en Inteligencia Artificial. Víctima de espionaje en el Catalangate, describe el capitalismo de vigilancia y las consecuencias que provoca en la democracia.
Las sesiones son gratuitas con una aportación voluntaria destinada a promover las actividades de la Fundación Ramuni Paniker Trust, incluyendo el programa de becas (donación sugerida de 5 euros). Recomendamos confirmar asistencia contactando con nosotros.
Antes de la conferencia habrá una meditación abierta a todo el mundo quien quiera participar de 18h a 18.30h.