Centre Zen Barcelona

inicio > noticias > Estat de la campanya per a un temple zen

Estat de la campanya per a un temple zen

01-07-13

En aquests moments (juliol 2013) i després de dos mesos des de l’inici de la campanya per recaptar fons, s’han recollit 30.700 €, dos terços de l’objectiu previst, i s’han començat els treballs per finalitzar el temple. Les previsions pressupostàries s’han mantingut sense desviaments i l’execució dels treballs està molt controlada i realitzant-se.

La recollida d’aquesta quantitat en un breu període de temps, és l’expressió de la força, generositat i implicació de molta gent.

A finals de juny la quantitat aconseguida de donacions ens ha permès començar les obres i visualitzar el final d’aquesta fase del projecte, que és tenir un nou lloc que aculli totes les persones que vulguin practicar la meditació zen i conèixer el seu ensenyament. També un lloc obert a la ciutat que sigui centre de diàleg i reflexió amb tota la societat.

Vivim una època complicada en què moltes persones pateixen una situació econòmica difícil, però tot i les dificultats generals i particulars de cadascú, la suma recollida mostra que la capacitat del do s’expressa de moltes maneres i és el motor d’aquest projecte.

Voluntariat i últims treballs:

Ja s’ha realitzat la part més estructural i els treballs continuen a bon ritme. S’espera que a mitjans de juliol donin es comencin els treballs de voluntariat que podem fer nosaltres, i s’han obert ja grups per organitzar aquesta última fase. Les persones que vulguin col · laborar es poden posar en contacte amb el responsable Artur Vericat a través d’aquest correu electrònic: samu@zenbarcelona.org

Hi ha un grup de pintura i neteja ja organitzat que tindrà força feina a finals de juliol i primers d’agost, necessitem poder completar els torns per no parar, el temps corre i seguim amb l’objectiu de traslladar -nos al setembre. També es necessita acabar treballs de lampisteria i fusteria i d’altres tasques que en aquesta última fase requereixen implicació, compromís i una certa urgència

La campanya de donacions continua:

La campanya per recaptar fons continua oberta. Ens falten encara 15.000 € per cobrir les previsions. Seguim doncs oberts a donacions. Mentrestant continuarem treballant fins on els recursos actuals ens permeten.

Recordeu que qualsevol donació per petita que sigui és important i que tot suma i s’afegeix al corrent d’energia que impulsa aquest projecte.